Zivkovic is los bij Willem II: "Nu groei ik er lekker in"

28 oktober 2015, 07:35

Het duurde even, maar Richairo Zivkovic lijkt zijn draai eindelijk te hebben gevonden bij Willem II. Nadat hij afgelopen weekend al trefzeker was in de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen, scoorde de huurling van Ajax dinsdag twee keer in het bekerduel met Go Ahead Eagles. Hierdoor won Willem II met 2-0.

"Voor elke wedstrijd vraagt Frank van der Struijk of ik scoor. Zaterdag vroeg hij het, en zei ik ja. Nu weer. Ik dank Frank", zegt Zivkovic bij Omroep Brabant over zijn doelpunten in de bekerwedstrijd tegen de Jupiler League-club. "Als ik belangrijk ben voor het team vind ik het goed. Nu bekeren we verder, daar ben ik blij mee."

Zivkovic vervolgt: "Na een mindere start mocht ik me op rechtsbuiten bewijzen. Nu groei ik er lekker in. We hebben voor elkaar gevochten. Tot aan de eerste goal speel ik een slechte wedstrijd. Maar ze weten dat ik veel diepgang heb en ik scoor twee keer uiteindelijk. Dat is mooi. Voor mij en voor het team. Nu hoop ik dat we een mooie loting krijgen en weer een ronde verder komen. Uiteindelijk zit er misschien een stuntje in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen