Bakkali scoort eerste competitiegoal, Celta ontsnapt

1 november 2015, 00:00

Zakaria Bakkali heeft zijn eerste doelpunt in de Spaanse competitie gemaakt. De Belgische aanvaller, die bij PSV uit de gratie was geraakt en afgelopen zomer overstapte naar Valencia, bepaalde zaterdag op het eigen Mestalla in de derby tegen hekkensluiter Levante de eindscore op 3-0.

Bakkali mocht direct na rust invallen bij Valencia en was in de tachtigste minuut trefzeker. De oud-PSV'er sneed vanaf de linkerflank naar binnen en schoot de bal vervolgens vanaf de rand van het penaltygebied fraai in het doel. Paco Alcácer (penalty) en Sofiane Feghouli hadden eerder in de tweede helft al gescoord voor Valencia, dat met vijftien punten zesde staat in La Liga.

Celta de Vigo handhaafde zich op de derde plaats, door op de valreep met 2-3 te winnen bij Real Sociedad. De formatie uit Galicië kwam in het Baskenland twee keer op achterstand, maar trok door een goal van Pablo Hernández in de 89ste minuut toch de volle buit naar zich toe. Subtopper Villarreal was Sevilla FC thuis met 2-1 de baas en staat daardoor, samen met Atlético Madrid, op één punt van Celta op de vierde positie. Sevilla bezet een tegenvallende negende plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen