Bournemouth troeft Watford af voor AS Roma-speler

1 januari 2015, 19:22

Juan Manuel Iturbe Arévalos komt in de tweede helft van het seizoen op huurbasis uit voor AFC Bournemouth. De rappe vleugelaanvaller wordt door de Premier League-club tijdelijk overgenomen van AS Roma, met optie tot koop. Watford had ook nadrukkelijke belangstelling voor de 22-jarige Argentijn.

Rond de kerst meldden diverse Engelse en Italiaanse media dat op het punt stond om te tekenen bij Watford, maar dat hij door de belangstelling van Bournemouth aan het twijfelen zou zijn gebracht. Nu stapt hij dus over naar laatstgenoemde club, die dit seizoen onder meer van Chelsea en Manchester United wist te winnen.

Bij Roma stond Iturbe het afgelopen half jaar slechts drie keer in de basis in een competitieduel. De Argentijn moet nog even wachten op een werkvergunning, voordat hij in actie kan komen voor Bournemouth. The Cherries hebben tot hun tevredenheid een optie bedongen in de huurovereenkomst, waarmee de vleugelaanvaller permanent kan worden overgenomen.

Iturbe startte zijn carrière in Paraguay, bij Cerro Porteño. FC Porto haalde hem op 18-jarige leeftijd naar Europa. Via Rivert Plate en Hellas Verona kwam hij in de zomer van 2016 bij Roma terecht. Daar maakte hij in totaal drie goals in 39 competitiewedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen