Wederopstanding van jewelste bij Athletic de Bilbao

6 januari 2016, 14:05

Athletic de Bilbao leek na 45 minuten voetbal zo goed als kansloos te zijn om de kwartfinales van de Copa del Rey te halen, maar de formatie uit Baskenland heeft zichzelf alsnog een goede uitgangspositie verschaft in het Spaanse bekertoernooi. De ploeg van coach Unai Emery knokte zich tegen Villarreal van een 0-2 achterstand naar een 3-2 overwinning.

Bilbao moest flink wakker geschud worden door Villarreal, dat momenteel knap vierde staat in de Primera División. Léo Baptistão en Samuel García zorgden voor een 0-2 voorsprong in San Mamés. Dat was tevens de ruststand. De Basken wisten dat ze in de tweede helft uit een ander vaatje moesten tappen en dat deze ze.

Iñaki Williams tekende na 54 minuten voor de aansluitingstreffer en dat gaf de Baskische burger moed. Het duurde niet lang voordat de ingevallen clubtopscorer Aritz Aduriz de gelijkmaker aantekende en Aymeric Laporte zorgde in de slotfase voor een 3-2 eindstand. Villarreal heeft volgende week woensdag in eigen huis de kans om deze uitslag goed te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen