Vreman niet tevreden, Keizer blijft positief

2 april 2016, 23:43

De Graafschap-trainer Jan Vreman vindt dat zijn elftal zaterdag thuis tegen SC Cambuur te weinig heeft gebracht. Het duel in de kelder van de Eredivisie eindigde in een 2-2 gelijkspel, waarmee de Gelderse club wel een aanval van hekkensluiter Cambuur op de zeventiende plek afsloeg.

Vreman was vooral ontevreden over de tweede helft. "Daarin zat het helemaal vast. We hebben te weinig gedaan met de ruimtes, de vrije mensen niet gevonden. Dat was zowel voor als na rust", zegt hij op de clubwebsite. "We speelden daardoor ook wat meer met langere ballen. Verder wonnen we iets minder tweede ballen dan anders. Het was al met al onvoldoende. Ik kan mijn ploeg echter niet verwijten dat ze er niet voor gewerkt hebben. Maar in sommige taken kunnen we het beter doen. Uiteindelijk moeten we tevreden zijn met de 2-2. Na de 1-2 van Cambuur, de vrije trap die erin gaat, gebeurt er heel weinig bij ons. Te weinig."

Cambuur-coach Marcel Keizer blijft positief, ondanks dat zijn team nog altijd onderaan staat. "Ik ben wel blij met wat we aan voetbal hebben laten zien. We waren de bovenliggende partij. Iedereen weet nu dat er nog wel degelijk rekening gehouden moet worden met Cambuur", zegt hij tegen Omrop Fryslân. "Met het karakter in de ploeg zit het wel goed. Dat geeft een goed gevoel voor de komende tijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen