Opvolger Neville staat op pole-position bij Valencia

18 april 2016, 12:08

Sinds het ontslag van Gary Neville staat Pako Ayestarán aan het roer bij Valencia, dat onder de nieuwe coach duidelijk een nieuwe impuls heeft gekregen. De club uit de Spaanse sinaasappelstad is aan de betere hand, wat zondagavond gestalte kreeg met een knappe 1-2 overwinning bij FC Barcelona.

Dankzij de prestaties staat Ayestarán er goed op bij de directie. Sportief directeur Jesus Garcia Pitarch beschouwt dat oefenmeester zelfs als topkandidaat om volgend seizoen ook in de dug-out te zitten als eindverantwoordelijke. "We hebben Pako vanaf zijn eerste dag als hoofdcoach gezegd dat er een kans is dat hij mag blijven. En hij doet het goed, waardoor hij onze eerste en sterkste kandidaat is", aldus Pitarch.

Onder Neville verloor Neville nog met 7-0 van Barcelona, nu werd er onder Ayestarán dus met 1-2 gewonnen in Camp Nou. De 53-jarige coach was eerder overigens assistent-coach bij Valencia en Liverpool en hoofdcoach bij Maccabi Tel Aviv en het Mexicaanse Santos Laguna en Estudiantes Tecos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen