Simeone blij: "De slotfase was echt verschrikkelijk"

4 mei 2016, 00:08

Met grof geweld beukte Bayern München in de slotfase van de kraker tegen Atlético Madrid op de deur bij de Spaanse ploeg, maar het team van Diego Simeone verdedigde de 2-1 succesvol. Daardoor staat de Madrileense formatie in de finale van de Champions League. Simeone gaf na afloop toe dat Atlético door het oog van de naald is gekropen.

"De slotfase was echt verschrikkelijk voor ons", zei Simeone tegen de Spaanse media na de wedstrijd. "Het was moeilijk voor ons, maar we hebben het gered. De grote vreugde na het laatste fluitsignaal was begrijpelijk", vond Simeone, die in de eerste helft een sterk Bayern had gezien. "Bayern zette ons zwaar onder druk en speelde met veel snelheid en een hoge intensiteit. Zij waren geweldig in het eerste bedrijf. De ploeg die ik toen zag, was de beste tegenstander die ik ooit heb getroffen in mijn loopbaan. In de tweede helft waren de ploegen gelijkwaardiger."

Simeone beseft dat hij met het bereiken van de Champions League-finale een huzarenstukje heeft afgeleverd. "We hebben twee van de drie beste teams van de wereld uitgeschakeld", doelt de Argentijn op het elimineren van FC Barcelona en Bayern.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen