NAC: "Blij met nieuw hoofdstuk voor clubheld Ten Rouwelaar"

Ger
4 mei 2016, 09:44

Jelle ten Rouwelaar stopt na dit seizoen met betaald voetbal. De doelman van NAC Breda wordt keeperstrainer bij zijn club. De huidige nummer drie van de Jupiler League is blij dat Ten Rouwelaar, die voor vijf jaar tekent, in een andere functie binnen de organisatie werkzaam blijft.

"We hebben de afgelopen maanden afgetast waar de wensen van Jelle lagen op dit gebied. We hebben hem een toekomstplaatje geschetst, waarbij er ruimte voor Jelle was om zich op dit vlak te ontwikkelen in een topsportcultuur met performance coaches", zegt technisch directeur Hans Smulders op de clubwebsite. "Wij zijn blij dat we de loopbaan van deze clubheld op deze wijze in Breda een mooi nieuw hoofdstuk kunnen geven."

Door de nieuwe job van Ten Rouwelaar keert keeperstrainer Albert van der Sleen volgend seizoen niet terug. "Deze optie is bij aanvang van mijn periode bij NAC met Jelle en mij besproken. Voor Jelle telt één club en dat is NAC. Daarom kan ik mij vinden in deze oplossing. De club behoudt op deze manier een van haar iconen en dat is meer dan verdiend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen