Limbombe verlaat trainingskamp NEC zonder toestemming

16 juli 2016, 13:06

Anthony Limbombe lijkt een vertrek bij NEC te willen forceren. De aanvaller, die in de belangstelling van meerdere clubs staat, heeft vrijdag het trainingskamp van de club uit Nijmegen verlaten zonder toestemming van staf of directie. Dat laat NEC weten in een verklaring op de eigen website.

"Vrijdag 15 juli heeft er op het trainingskamp in Garderen een gesprek plaatsgevonden tussen NEC en Limbombe en zijn management over zijn toekomst", schrijft de eredivisionist. "Limbombe heeft na dit gesprek het trainingskamp in Garderen verlaten zonder toestemming van staf of directie."

De club heeft de buitenspeler schriftelijk laten weten dat hij zich aankomende maandag om 09.00 uur moet melden. Als hij dat niet doet, dan onderneemt NEC actie. "Mocht Limbombe dit nalaten, dan zal de club zich beraden op passende maatregelen wegens werkweigering", besluit de club in de verklaring.

De 22-jarige Belg was afgelopen seizoen één van de smaakmaker van NEC, dat als promovendus knap als tiende eindigde. In Nijmegen heeft Limbombe nog een contract voor één seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen