Spurs-feestje verpest: "Prijs betaald voor fouten"

15 september 2016, 09:36

Het moest een prachtige dag worden voor Tottenham Hotspur, dat eindelijk weer eens in de Champions League mocht opdraven en op Wembley een toeschouwersrecord van 85.011 man wist neer te zetten. Toch werd het feestje verpest door AS Monaco, dat met 1-2 won in Londen.

"We zijn zeer teleurgesteld. We startten zeer goed en creëerden wat kansen, maar gaven daarna op zeer knullige wijze doelpunten weg. Dat mag niet gebeuren op Champions League-niveau", reageert Spurs-manager Mauricio Pochettino op de zure nederlaag. "We moeten hier lering uit trekken. Dit is echt jammer, want het was verder een fantastische dag voor ons. Gelukkig hebben we nog genoeg kans om door te gaan."

"We waren beter dan Monaco, wat je ook aan de statistieken kan zien, maar hebben de prijs betaald voor onze fouten", vindt Pochettino. "We hebben twee goals tegen gekregen uit twee schoten en zelf waren we niet dodelijk genoeg voor het doel. We moeten kritisch naar onszelf kijken. We gaven de goals te makkelijk weg", aldus de manager van Tottenham.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen