Dijkhuizen wint kraker met NAC: "Geweldige zaken gedaan"

24 september 2016, 10:58

In de Jupiler League stond er vrijdagavond een kraker op het programma. In Breda kruisden NAC en De Graafschap de degens en de Brabanders wonnen het duel met 1-0. Daardoor stond de ploeg van Marinus Dijkhuizen nu gedeeld eerst, tot grote tevredenheid van de oefenmeester.

"We hadden heel erg de focus gelegd op goed starten, gelijk het publiek achter ons krijgen. Dat deden we vanaf de eerste minuut. Goed scherp, er bovenop, met goed voetbal. We kregen direct een goede kans met El Allouchi en daarna viel ook de verdiende 1-0", reconstrueert de coach.

"In de tweede helft werden we meer achteruit gedrongen, waren we slordig aan de bal. Onze 'fighting spirit' heeft ons er doorheen gesleept. We worden stapje voor stapje beter. Dit was daarin het verlengde van de afgelopen wedstrijden. Het was een week van uitersten. We hebben vanavond echter geweldige zaken gedaan. Hopelijk kunnen we volgende week de periodetitel winnen."

?NAC staat na acht wedstrijden in punten gelijk met koploper Jong PSV, maar die ploeg komt maandag nog in actie tegen Fortuna Sittard.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen