Hake ziet Twente als favoriet, ook Stegeman gaat voor winst

30 september 2016, 17:05

FC Twente kende ondanks de problemen waar de club mee kampte een goede seizoensstart. Na zeven speelronde heeft de ploeg van René Hake twaalf punten verzameld. Heracles heeft de helft minder, maar hoopt daar zondag drie aan toe te kunnen voegen.

Het duel tussen FC Twente en Heracles staat ook bekend als de 'streekderby'. Twente-trainer Hake hecht daar niet al te veel waarde aan. "Het leeft voornamelijk onder de supporters. De wedstrijd van zondag is er gewoon 1 van de 34, maar wel met een speciaal tintje natuurlijk. Op basis van de ranglijst zijn wij zondag de favoriet. We moeten dus zorgen dat we door de voordeur vertrekken en drie punten meenemen naar Enschede."

Stegeman

Ook John Stegeman gaat met Heracles voor drie punten. "Ik vind dat FC Twente vanuit een goede organisatie speelt. Ze kunnen er op snelheid uitkomen, maar spelen ook gevarieerd, creatief en doelgericht. Het klopt aardig daar, maar wij moeten de punten in huis zien te houden", aldus de trainer, die niet kan beschikken over de geblesseerde Robin Gosens, Mark-Jan Fledderus en Ramon Zomer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen