Stegeman verlangt effectiever Heracles na gelijkspel

2 oktober 2016, 17:43

John Stegeman verweet zijn ploeg zondag gebrek aan effectiviteit tijdens de derby met FC Twente. Zijn ploeg liet enkele goede mogelijkheden liggen, waardoor beide teams met een 1-1 gelijkspel van het veld stapten.

"We moeten effectiever worden. We creëren de kansen wel, maar hij moet dan ook een keer tussen de palen. Daar moeten we hard aan werken", reageerde de coach na afloop. De hoofdtrainer zag zijn ploeg in de tweede helft de bovenliggende partij zijn. "We zijn na de rust hartstochtelijk op zoek gegaan naar een doelpunt."

Stegeman was het meest onder de indruk van zijn defensieve middenvelder Joey Pelupessy. Hij was de motor op het middenveld van Heracles. "Zonder alle spelers te kort te doen, wil ik Joey graag complimenteren. Ik vind dat hij stappen maakt. Vandaag was hij heel belangrijk voor ons. Ik heb echt van hem genoten."

Slordig

Twente-trainer René Hake vond dat zijn ploeg erg slordig voor de dag kwam in Almelo. "Ik denk dat de uitslag in orde is. Ik vond dat wij makkelijker voetbalden, maar Heracles kreeg door onze slordigheden kansen. Wij waren slordig, dus ik denk dat Heracles ook een punt verdiende. In de eindfase waren we besluiteloos en kwamen we niet in de goede positie om te schieten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen