Bony is los: "Gek dat het tegen mijn oude team gebeurt"

1 november 2016, 08:09

Het leek wel alsof het zo moest zijn: uitgerekend tegen zijn oude club Swansea City wist Wilfried Bony zijn eerste doelpunten voor Stoke City te maken. Na zes wedstrijden zonder goal was het in de 3-1 overwinning in het Britannia Stadium opeens twee keer raak voor de spits uit Ivoorkust.

Bony is natuurlijk blij, maar vindt het toch ook raar. "Erg gek dat mijn eerste goals van het jaar uitgerekend tegen mijn oude team waren", zegt hij tegen Sky Sports. "Ik wist dat de doelpunten wel zouden komen, het was alleen de vraag wanneer dat zou zijn. In de vorige wedstrijden miste ik nog wat kansen, maar ik ben hard blijven wachten en blijven wachten op het juiste moment", stelt de oud-speler van Vitesse.

Stoke-manager Mark Hughes, die vandaag (dinsdag) zijn 53ste verjaardag viert, vindt het mooi voor de huurling van Manchester City. "Het zat er al aan te komen en vandaag moest het blijkbaar zo zijn", zegt de coach over de goals van Bony. "Hij doet het, net als Joe Allen, uitstekend bij ons. Hij speelde al goed en het was alleen nog maar een kwestie van tijd voordat hij tot scoren zou komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen