KNVB betrekt fans bij studie naar vernieuwingen

21 november 2016, 09:48

De KNVB heeft voor voetbalsupporters een rol weggelegd in het onderzoek naar mogelijke vernieuwingen voor de Nederlandse competities en het bekertoernooi. De fans kunnen middels een online-enquête hun mening geven over diverse aspecten van het voetbal.

Er komen verschillende thema's aan bod. Je moet denken aan elementen als de aanvangsdatum van de competitie, de opzet van de play-offs, het aantal teams per competitie, de wijze waarop de Europese tickets moeten verdeeld enzovoort. De resultaten van de enquête gebruikt de KNVB als input voor de besluitvorming over de competities.

Naast de online-enquête voor de supporters worden ook clubs, supporterscollectieven, (oud-)voetballers, voetbaljournalisten en overheden gevraagd om hun steentje bij te dragen aan de studie naar verbeterpunten voor het Nederlandse voetbal. Hier vloeit een advies voor de Algemene Vergadering Betaald Voetbal in mei 2017 uit voort.

Het onderzoek is geïnitieerd door de KNVB, de Eredivisie (ECV), de Jupiler League (CED), de spelersraad (CSR) en trainer-coaches (CBV).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen