'NAC Breda en Vreven naderen een akkoord'

29 december 2016, 23:31

Het heeft er alle schijn van dat Stijn Vreven binnenkort gepresenteerd zal worden als de nieuwe trainer van NAC Breda. Volgens Omroep Brabant zijn de onderhandelingen tussen de Belg en Brabantse club tot dusverre constructief, maar tot een akkoord zijn beide nog niet gekomen.

NAC - dat momenteel achtste staat in de Jupiler Leauge - ontsloeg vorige week Marinus Dijkhuizen en hoopt nog voor 2 januari een nieuwe trainer te presenteren. Vreven liet eerder al doorschemeren wel oren te hebben naar de functie. "Het is een fantastische club. Een echte volksclub, dat past mij wel. De club heeft weinig geheimen voor mij. Ze hebben geweldige supporters, die kritisch zijn als het moet maar altijd achter de club staan. Het leeft er altijd."

De voormalig rechtsback was als speler al heel lang actief in de Eredivisie. Hij speelde vier jaar voor FC Utrecht, anderhalf seizoen voor Vitesse en ook nog een jaartje bij ADO Den Haag. Als trainer was hij tot dusver enkel in België actief. Hij coachte Esperanza Neerpelt, KFC Dessel Sport, Lommel United en Waasland-Beveren. Bij laatstgenoemde werd hij twee maanden terug ontslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen