Montella na ongelofelijke zege: "Milan heeft een ziel"

9 februari 2017, 10:40

AC Milan was bezig aan een treurige reeks, met vier nederlagen op rij en vijf duels zonder zege. De Rossoneri hebben woensdagavond echter een zeer welkome opsteker kunnen begroeten. Er werd, met negen man en een geblesseerde speler (Andrea Poli, die amper nog kon lopen maar niet meer gewisseld kon worden), met 0-1 gewonnen bij Bologna.

Ondanks het feit dat Gabriel Paletta en Juraj Kucka met twee keer geel en dus rood uit het veld gestuurd werden, won Milan in Bologna door een treffer van Chelsea-huurling Mario Pasalic, die op aangeven van Gerard Deulofeu scoorde. "Deze overwinning is meer waard dan drie punten, omdat we bewezen hebben dat we een ziel hebben", zegt coach Vincenzo Montella na de drie punten in Bologna tegen Sky Sport Italia.

"Het is lastig om de emoties in te houden na een wedstrijd als deze", vervolgt Montella. "We hebben niet alleen een ziel, maar ook een hart en ballen", zegt de trainer van Milan. "We moesten onszelf laten zien en hebben dat gedaan met een geweldige spirit en veel overtuiging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen