Larsson laat transferwens horen: "Duidelijk interesse in mij"

5 juni 2017, 12:01

De transfermarkt komt er weer aan en dus zullen de geruchten over Sam Larsson wel weer de revue passeren. De vleugelaanvaller heeft zelf in ieder geval een duidelijke transferwens. De aanvaller van sc Heerenveen voelt zich klaar voor een nieuwe stap zijn carrière. De 24-jarige Zweed sluit daarbij Ajax, Feyenoord en PSV niet uit.

"Het wordt een lange transferperiode, dus je weet nooit wat er gebeurt. Maar mijn ambitie is om de volgende stap te maken", zegt Larsson tegen het Zweedse Fotbollskanalen. "Er is duidelijke interesse in mij. Maar er zijn zoveel factoren waardoor het fout kan gaan."

Eerder wilde Heerenveen Samba Sam niet laten gaan, omdat de Friezen hun ploeg intact wilden houden. "Ik denk dat zij ook weten dat dit het moment is om een volgende stap te maken." Het is niet onmogelijk dat Larsson een binnenlandse transfer maakt. Hij sluit Ajax, Feyenoord en PSV niet uit. "Ik gooi de deur nergens voor dicht. Ik richt me nu op de interlandperiode. Daarna heb ik vakantie en dan neem ik een besluit."

Het contract van de Scandinaviër bij Heerenveen loopt over een jaar af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen