Janga bezorgt Curaçao finaleplaats op Caribbean Cup

23 juni 2017, 07:42

Het nationale elftal van Curaçao heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een finaleplaats gepakt op de Caribbean Cup. De ploeg van het eiland in de zuidelijke Caraïbische Zee rekende met 2-1 af met Martinique.

Met bekenden als Eloy Room (Vitesse), Cuco Martina (Southampton), Darryl Lachman (Willem II), Leandro Bacuna (Aston Villa), Elson Hooi (Ermis Aradippou) en Jarchinio Antonio (Go Ahead Eagles) in de basis kwam Curaçao al aardig snel op achterstand, door toedoen van Yoann Arquin. De ploeg van coach Remko Bicentini keerde vervolgens echter het tij. Nadat oud-Jupiler League-speler Gevar Nepomuceno een penalty verzilverde, was het Rangelo Janga die Curaçao naar de finale van de Caribbean Cup leidde. De voormalig spits van Willem II, Excelsior en FC Dordrecht, momenteel onder contract bij AS Trencin, maakte de 2-1. Hij knikte een fraai aangesneden voorzet van Antonia binnen.

In de eindstrijd speelt Curuçao tegen Jamaica, dat na een 1-1 stand en penalty's won van Frans Guyana. Curaçao is sinds 2011 al 81 plekken gestegen op de wereldranglijst van de FIFA, waarop het nu plaats zeventig bezet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen