Nog anderhalve minuut. Liverpool wordt minder secuur.
    Hannibal Mejbri (Manchester United) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
      Luke Shaw (Manchester United) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 86'
    Overtreding van Luke Shaw (Manchester United).
  • 86'
    Ibrahima Konaté (Liverpool) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 86'
  • 86'
    Wataru Endo (Liverpool) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 86'
    Nieuwe poging van Liverpool, maar Gomez raakt het zijnet.
  • 86'
    Geen penalty dus.
  • 85'
    De bal gaat via de grond tegen de arm van Shaw.
  • 85'
    Het schot van Jones gaat naast, maar werd er eerder hands gemaakt door Shaw?
  • 85'
    Maar McTominay kopt weg.
  • 84'
    Corner weer voor Liverpool, na het schot van Gakpo.
  • 83'
    Maar Liverpool blijft het meest dreigend.
  • 81'
       Wissel bij Manchester United. Facundo Pellistri komt in het veld voor Antony.
  • 81'
       Wissel bij Manchester United. Hannibal Mejbri komt in het veld voor Kobbie Mainoo.
  • 81'
    United wordt wat gevaarlijker in de counter.
  • 79'
    Buitenspel Manchester United. Raphaël Varane met de pass, maar Scott McTominay staat buitenspel.
  • 77'
       Wissel bij Liverpool. Harvey Elliott komt in het veld voor Darwin Núñez.
  • 77'
       Wissel bij Liverpool. Curtis Jones komt in het veld voor Luis Díaz.
  • 77'
    De corner lever veel chaos op en uiteindelijk een poging van Konate maar Onana kan makkelijk klemmen.
  • 76'
    Onana tikt de bal uiteindelijk over de achterlijn.
  • 76'
    Bijna de treffer van Luis Diaz, maar de bal hobbelt naast.
  • 75'
    De tijd gaat dringen voor Liverpool.
  • 74'
    Marcus Rashford (Manchester United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 74'
  • 73'
    Rasmus Højlund (Manchester United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 73'
    Overtreding van Virgil van Dijk (Liverpool).
  • 71'
    United brengt Rashford, die ziek was.
  • 70'
       Wissel bij Manchester United. Marcus Rashford komt in het veld voor Alejandro Garnacho.
  • 69'
    Aan de andere kant een poging van McTominay, maar die gaat naast.
  • 68'
    Het spel gaat nu meer op en neer. Nu weer een redding van Onana op de inzet van Salah.
  • 67'
    Dit was de grootste kans van de wedstrijd.
  • 67'
    Maar Højlund schiet op het lichaam van Becker.
  • 67'
    Wat een enorme kans voor United!
  • 66'
    Alexander-Arndold mikt een paar centimeter naast het doel op aangeven van Salah.
  • 64'
    Salah schiet van afstand, maar Onana kan vangen.
  • 63'
    Antony (Manchester United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 63'
    Overtreding van Kostas Tsimikas (Liverpool).
  • 61'
       Wissel bij Liverpool. Joe Gomez komt in het veld voor Dominik Szoboszlai.
  • 61'
    We spelen weer.
  • 60'
       Wissel bij Liverpool. Cody Gakpo komt in het veld voor Ryan Gravenberch , die niet verder kan door een blessure.
  • 60'
  • 60'
    Gravenberch zit geblesseerd op de grond.
  • 59'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Ryan Gravenberch (Liverpool).
  • 57'
    Buitenspel Liverpool. Mohamed Salah met de pass, maar Darwin Núñez staat buitenspel.
  • 56'
    Dat was echt knap verdedigd, maar geeft ook aan dat het zomaar ineens mis kan gaan voor Liverpool.
  • 55'
    Bijna een grote kans voor United maar Alexander-Arnold kan net voorkomen dat Garnacho alleen op Becker af kan.
  • 53'
    Kobbie Mainoo (Manchester United) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 53'
    Overtreding van Ryan Gravenberch (Liverpool).
  • 53'
    Eindelijk komt United een keer in de 16 maar de voorzat van Dalot belandt in de handen van Becker.
  • 51'
    Rasmus Højlund (Manchester United) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 51'
  • 51'
    Liverpool heeft de bal en United houdt tegen.
  • 51'
    Het beeld is exact hetzelfde als in de eerste helft.
  • 48'
    Liverpool pakt de draad van de eerste helft moeiteloos weer op.
  • 47'
    De poging van Alexander-Arnold gaat in het zijnet.
  • 46'
    We spelen weer!
  • 45'
      Tweede helft begint Liverpool 0, Manchester United 0.
  • R
    Het is rust! De stand is 0-0. Daarmee zal vooral United erg blij zijn. Tot over een kwartier!