DOELPUNT REAL MADRID!

• 45'
      Eerste helft afgelopen, Real Madrid 1, Internazionale 0.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Rodrygo (Real Madrid) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Casemiro uit een corner.
  • 44'
    Corner voor Real Madrid. De bal gaat via Hakan Calhanoglu over de achterlijn.
  • 44'
    Doelpu... nee, de bal gaat op de rechterpaal! Schot met rechts van Rodrygo (Real Madrid) vanuit het midden van het strafschopgebied. Op aangeven van Toni Kroos.
  • 43'
    Overtreding van Denzel Dumfries (Internazionale).
  • 43'
    Ferland Mendy (Real Madrid) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 40'
    Doelpoging van Ivan Perisic (Internazionale)! Schot met rechts vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Edin Dzeko.
  • 39'
    Overtreding van Vinícius Júnior (Real Madrid).
  • 39'
    Danilo D'Ambrosio (Internazionale) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 37'
  • 37'
    Ferland Mendy (Real Madrid) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 36'
    Edin Dzeko (Internazionale) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 36'
    Overtreding van Eder Militão (Real Madrid).
  • 35'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Luka Jovic (Real Madrid) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Daniel Carvajal met een steekpass.
  • 34'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ivan Perisic (Internazionale) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Hakan Calhanoglu met een voorzet uit een corner.
  • 34'
    Corner voor Internazionale. De bal gaat via Eder Militão over de achterlijn.
  • 33'
    Corner voor Internazionale. De bal gaat via Rodrygo over de achterlijn.
  • 31'
  • 31'
    Lautaro Martínez (Internazionale) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Ivan Perisic (Internazionale) vanaf de linkerkant van het doelgebied gaat bijna raak, maar te ver naar links. Op aangeven van Hakan Calhanoglu met een voorzet uit een corner.
  • 30'
    Corner voor Internazionale. De bal gaat via Daniel Carvajal over de achterlijn.
  • 28'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Hakan Calhanoglu (Internazionale) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Ivan Perisic.
  • 28'
    Doelpoging van Marcelo Brozovic (Internazionale)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Denzel Dumfries.
  • 26'
  • 26'
    Marcelo Brozovic (Internazionale) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 26'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Milan Skriniar (Internazionale) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Hakan Calhanoglu met een voorzet uit een corner.
  • 25'
  • 24'
    Kopbal van Edin Dzeko (Internazionale) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Ivan Perisic met een voorzet.
  • 22'
    Doelpoging van Toni Kroos (Real Madrid)! Schot met links vanaf de linkerkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Vinícius Júnior.
  • 21'
    Vinícius Júnior (Real Madrid) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 21'
    Overtreding van Marcelo Brozovic (Internazionale).
  • 21'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Lautaro Martínez (Internazionale) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Nicolò Barella.
  • 19'
    Doelpoging van Edin Dzeko (Internazionale)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Milan Skriniar.
  • 19'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Lautaro Martínez (Internazionale) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Hakan Calhanoglu met een voorzet uit een corner.