FC Utrecht presenteert Nesu met trots

Koen Freriks
29 augustus 2008, 07:00

FC Utrecht presenteerde donderdag met veel enthousiasme en trots de kersverse aanwinst Mihai Nesu. De Roemeen behaalde woensdagavond met Steaua Boekarest nog het hoofdtoernooi van de Champions League, donderdagmiddag meldde hij zich al bij de selectie van trainer Willem van Hanegem. 

In Utrecht moet hij de opvolger worden van de naar PSV vertrokken Erik Pieters. "Op het moment dat we een opvolger zochten voor Pieters wisten we dat we een geweldige speler waren kwijtgeraakt, maar dan is de uitdaging om ervoor te zorgen dat je een nog betere speler haalt", zei voorzitter Jan Willem van Dop, die vond dat met de komst van Nesu dat doel is bereikt. "Ik ben eigenwijs genoeg om te zeggen dat dat is gelukt."

Ook Nesu zelf is blij met de overgang. "Ik ben blij dat ik de bijna acht jaren bij Steaua woensdag op zo'n goede manier af heb kunnen sluiten. Ik verheug me er nu op om voor FC Utrecht te kunnen gaan spelen. In een nieuwe competitie waarin ik me verder kan ontwikkelen. Dit is een goede stap voor mij. Ik ga keihard werken om goede resultaten te behalen met FC Utrecht", aldus Nesu.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen