Holla: "Dit is een beetje mijn handelsmerk"

Ger
26 januari 2009, 10:36

Danny Holla kroonde zich zondag in de confrontatie met Ajax (1-0) tot matchwinner. De middenvelder van FC Groningen nam vanaf ruim twintig meter de beslissende treffer voor zijn rekening. "Hij viel lekker binnen."

"Ik ben hartstikke blij", zegt de 21-jarige Holla tegen FCUpdate.nl. De middenvelder, afkomstig uit de jeugdopleiding van FC Groningen, moest afgelopen woensdag nog een bittere pil slikken. In de achtste finales van de KNVB Beker bleek NAC Breda na een verlenging en strafschoppen nipt te sterk.

De middenvelder was met een geplaatst schot in de linkerhoek verantwoordelijk voor de enige treffer. "Hij viel lekker binnen. Schoten van afstand en vrije trappen zijn toch een beetje mijn handelsmerk", lacht Holla, die wel beseft dat FC Groningen in de tweede helft flink onder druk stond. "Toen zijn we goed weggekomen, met onder meer een bal op de lat."

"Het is mooi dat we weer een stap voorwaarts hebben gezet. Het einde van de eerste seizoenshelft was moeizaam en een week geleden konden we ook bij Sparta niet winnen. Dit geeft weer vertrouwen", stelt Holla, die Ajacied Vertonghen zondag in de slotfase zijn tweede gele kaart zag incasseren. "Hij vond dat het een ingooi voor Ajax was en rende vervolgens op de grensrechter af. Als je al geel hebt, kun je dat beter niet doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen