Maaskant ziet blessureboeg niet leegstromen

14 februari 2009, 13:31   Bijgewerkt: 14 februari 2009, 13:36

NAC Breda-coach Robert Maaskant kan vanavond tegen Roda JC nog altijd niet over een groot aantal belangrijke spelers beschikken. Gehoopt werd dat Rob Penders, Patrick Mtiliga, Matthew Amoah en Anthony Lurling op tijd hersteld zouden zijn voor het duel met de Limburgers, maar dat blijkt niet het geval te zijn.

"We hadden gehoopt op Penders, op Mtiliga, Amoah en Lurling, maar ze kunnen geen van allen spelen tegen Roda JC", is de sombere conclusie van Maaskant op de website van zijn club. "Ik word er inderdaad niet vrolijk van, maar die teleurstelling geldt iedereen binnen de club, niet in de laatste plaats de betreffende spelers."

Bij absentie van deze belangrijke spelers, doet Maaskant een beroep op het Bredase publiek. "We zullen ongelofelijk moeten knokken om de punten in huis te kunnen houden en daar hebben we de steun van onze fans kei- en keihard bij nodig."

NAC Breda pakte na de winterstop pas drie punten, door drie gelijke spelen, en is hierdoor afgezakt naar de achtste plaats in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen