FC Volendam legt vier talenten langer vast

Ger
2 maart 2009, 16:10

FC Volendam heeft ook volgend seizoen de beschikking over Melvin Platje (foto), Gerson Sheotahul, Hamit Yildiz en Yannick de Wit. De hekkensluiter van de Eredivisie heeft de opties in de contracten van het jonge viertal gelicht.

"Ze lopen in elk geval niet gratis de deur uit"', zegt manager voetbalzaken Peter Wijker in het Noordhollands Dagblad. "Het zijn jonge spelers die stuk voor stuk naar behoren presteren, en nog beter kunnen worden. Zulke spelers willen we graag behouden."

Ook Mathieu Boots blijft bij Volendam, terwijl Rowin van Zaanen en Tim Bakens op korte termijn een nieuwe aanbieding krijgen. Wijker verwacht dat hoofdtrainer Frans Adelaar nog deze week gaat bijtekenen.

"Beide partijen hebben de intentie uitgesproken om er op korte termijn uit te komen. Frans had twee vraagjes over het contract, en daar krijgt hij antwoord op. Wij zijn tevreden. De samenwerking verloopt prettig, het vertoonde spel is goed en ondanks het feit dat we onderaan staan, is er geen paniek", aldus Wijker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen