Scorende Idabdelhay baalt van 'verloren seizoen'

29 mei 2009, 08:45

Fouad Idabdelhay was donderdag de grote man bij NAC Breda. Met een fraaie actie zorgde de 21-jarige invaller er in blessuretijd voor dat de thuisclub een gelijkspel overhield aan de eerste wedstrijd tegen FC Groningen in de finale van de play-offs (1-1). NAC is hierdoor nog altijd in de race voor Europees voetbal, maar een goed gevoel zal Idabdelhay sowieso niet overhouden aan het seizoen.

"Nee, voor mij was het een verloren seizoen", zegt de spits tegen FCUpdate.nl. "Ik heb dit seizoen veel te weinig gespeeld. En als ik speel, is het telkens alleen voor de laatste tien of vijftien minuten. Dan is het moeilijk om iets te laten zien."

De Marokkaan maakt er geen geheim van dat hij het moeilijk vindt om zich neer te leggen bij een rol als reserve. "Ik vind het heel moeilijk, daar ben ik eerlijk in. Ik ben niet iemand zomaar op de bank gaat zitten. Het liefst speel ik elke week. Ik ben 21 jaar, dat is een leeftijd waarop je veel moet voetballen."

Gezien de keuzes die trainer Robert Maaskant dit seizoen maakte, lijkt de kans klein dat Idabdelhay volgend seizoen wél een basisplaats krijgt bij NAC Breda. "Daarom wil ik, voordat ik op vakantie ga, een gesprek met de clubleiding. Dit was voor mij een verloren seizoen. Ik wil elke week spelen. Als dat niet bij NAC kan, wil ik graag verhuurd worden. Ik sta, wat dat betreft, overal voor open", aldus de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen