Landzaat en Arveladze ontbreken bij AZ

31 maart 2006, 17:43

Trainer Louis van Gaal van AZ kan zondag in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda geen beroep doen op zijn aanvoerder en zijn topscorer, Denny Landzaat en Shota Arveladze. Het duo kampt met blessures. Ook de inzet van doelman Henk Timmer is nog onzeker. AZ moet zondag winnen van de Brabanders om te voorkomen dat de strijd om de landstitel al dit weekend beslist wordt.

Afgelopen zondag, in het uitduel met RKC Waalwijk, schoot bij Landzaat zijn schouder uit de kom. Hoewel de Alkmaarse doktoren de schouder direct na de wedstrijd weer op zijn plaats zette, blijkt Landzaat nog te veel last van deze blessure te hebben om komend weekend in actie te komen. Zijn plaats op het middenveld zal vermoedelijk worden ingenomen door Demy de Zeeuw.

Naast aanvoerder Landzaat zal ook topscorer Shota Arveladze komend weekend niet van de partij zijn. De Georgische aanvaller heeft last van zijn rechterkuit, waardoor Danny Koevermans naar alle waarschijnlijkheid weer in de basisformatie van de Alkmaarders mag beginnen. 

Of doelman Henk Timmer kan spelen, is nog onduidelijk. De sluitpost was vrijdag ziek, hij is een twijfelgeval voor zondag. Zeker is in ieder geval dat Tarik Sektiou niet zal spelen. De Marokkaan was de laatste weken wegens privéomstandigheden in zijn vaderland en keerde deze week terug. Hij volgt een aangepast programma en komt pas maandag weer bij de groep.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen