Van Veldhoven: "Dit nemen ze ons niet meer af"

23 oktober 2010, 07:50

Dankzij de 2-1 overwinning bij NAC Breda van vrijdagavond is Roda JC Kerkrade samen met PSV koploper in de Eredivisie. Aangezien de concurrentie nog in actie moet komen, is dit mogelijk maar van korte duur. Toch was Harm van Veldhoven, de coach van de Limburgers, na afloop van het duel in Breda dolgelukkig.

“Ik moet mezelf nog wel eens in de arm knijpen, want dit is eigenlijk ongelooflijk”, zei de Belgische trainer tegen Eredivisie Live. “Er zijn weliswaar pas tien wedstrijden gespeeld, maar dit nemen ze ons niet meer af. We moeten ervan genieten dat we dit met z’n allen gerealiseerd hebben.”

Bij rust had het er overigens nog geen schijn van dat Roda gedeeld lijstaanvoerder zou worden. Het speelde immers niet zo sterk als de afgelopen weken en stond dan ook met 1-0 achter. Na de doelwissel kantelde het spelbeeld echter volledig.

“In de rust heb ik gezegd dat we veel beter kunnen dan we in de eerste helft hebben laten zien”, gaat Van Veldhoven verder. “Voor rust zaten er te veel slordigheden in ons spelen en hinkten we achterin op twee gedachtes. In de tweede helft hebben we veel beter gespeeld en dan zie je waar dat toe leidt”, doelt hij op het goede spel van zijn club, wat werd beloond met een 2-1 zege, door goals van Sutchuin Djum en Hempte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen