Klose kiest voor vertrek bij Bayern

6 juni 2011, 12:56   Bijgewerkt: 6 juni 2011, 13:07

Miroslav Klose gaat op zoek naar een nieuwe club. De 32-jarige spits heeft besloten niet in te gaan op een nieuw contractvoorstel van Bayern München, bevestigt de club. Waar Klose zijn carrière voortzet, is momenteel nog niet duidelijk.

Het contract van Klose bij Bayern liep deze zomer af. De Duitse ploeg wilde met hem verder en bood hem een nieuwe, éénjarige verbintenis aan, maar Klose wilde voor minimaal twee jaar tekenen. Toen dat niet mogelijk bleek, besloot hij te vertrekken. Klose speelde sinds 2007 voor Bayern en maakte in totaal 24 competitiegoals.

"We hadden graag met Miroslav verlengd, maar dat bleek niet mogelijk. We bedanken Miroslav voor zijn inzet voor de club en wensen hem en zijn familie het allerbeste in de toekomst", zegt voorzitter Karl-Heinz Rummenigge van Bayern München. 

Naar verluidt aast onder meer Valencia op Klose. De spits speelde eerder voor 1.FC Kaiserslautern en Werder Bremen. Het meeste faam verwierf hij tijdens de WK's van 2002, 2006 en 2010. Hij maakte al veertien doelpunten op een WK-eindronde en hoeft daarmee op de eeuwige ranglijst alleen Ronaldo (vijftien) voor zich te dulden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen