FC Utrecht heeft Helsingborg-duo op de radar

5 juli 2011, 12:08   Bijgewerkt: 8 juli 2011, 14:57

Alexander Gerndt bevond zich in het afgelopen seizoen nog op de radars van FC Groningen en Feyenoord. Tot een akkoord met één van die clubs kwam het niet, maar mogelijk verhuist de Zweedse aanvaller alsnog naar de Eredivisie. FC Utrecht heeft namelijk belangstelling voor hem.

In de zoektocht naar opvolgers voor Kevin Strootman, Dries Mertens (beide PSV) en Ricky van Wolfswinkel (Sporting Lissabon) richt FC Utrecht zijn vizier onder meer op Scandinavië. Naast Gerndt heeft de ploeg een oogje op diens landgenoot Marcus Nilsson. Beide heren spelen in hun vaderland voor Helsingborg IF.

Foeke Booy, de technisch directeur van FC Utrecht, bevestigt de interesse tegenover het Zweedse fotbollskanalen. “Nilsson en Gerndt  zijn zeer interessant”, zegt de beleidsbepaler, die de beoogde prooien onlangs aan het werk zag. “Ze lieten een goede indruk achter.”

Ondertussen kijkt Utrecht ook in Nederland naar versterking. Het zou belangstelling hebben voor onder meer Jens Toornstra en Wesley Verhoek van ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen