Terry fit voor WK

4 mei 2006, 12:14

Eindelijk goed nieuws voor de Engelse bondscoach Sven-Göran Eriksson: John Terry zal komende zomer gewoon deel kunnen nemen aan het WK. De verdediger van Chelsea raakte afgelopen weekend geblesseerd in het duel met Manchester United, maar zal ruim op tijd hersteld zijn voor het WK. Om zijn gekwetste enkel voldoende rust te geven, zal hij echter de laatste twee competitieduels van Chelsea langs zich heen laten gaan.

Terry raakte in het duel met Manchester geblesseerd aan zijn enkel, maar speelde wel verder. Ook tijdens de huldiging na het duel, waarbij Chelsea de landstitel vierde, was Terry van de partij. Bij terugkomst in de kleedkamer kreeg hij echter last van zijn gewricht, waarna hij het stadion op krukken moest verlaten. Terry bleek een wond te hebben vlak boven zijn enkel, die door middel van drie hechtingen gedicht moest worden.

Na de blessures bij Rooney en Owen hield Engeland vervolgens ook haar adem in voor Terry, maar dat blijkt nergens voor nodig. "Het komt wel goed met hem", stelt Chelsea's clubarts Bryan English de Britse voetbalfans gerust. Om overbelasting te voorkomen, zal Terry de resterende twee competitieduels van Chelsea niet meer in actie komen. Op die manier krijgt zijn enkel voldoende rust om volledig hersteld te zijn voor het WK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen