Wuytens: "Niemand zag vertrek Koeman aankomen"

18 oktober 2011, 17:44   Bijgewerkt: 18 oktober 2011, 17:51

Erwin Koeman maakte dinsdagmiddag zijn afscheid bij FC Utrecht kenbaar. Gebrekkige werkomstandigheden is volgens de trainer de hoofdreden om de Domstedelingen na een dienstverband van nog geen vijf maanden al weer de rug toe te keren. Utrecht-verdediger Jan Wuytens is verbaasd over het vertrek van Koeman.

"Het kwam vrij plotseling, niemand had het echt zien aankomen", laat Wuytens weten aan Voetbal International. "We kwamen deze ochtend naar de club om te trainen, toen heeft Erwin Koeman het ons in de kleedkamer verteld."

"Ik vind dat wij de beslissing van de trainer moeten respecteren, hoe vervelend het ook is. Hij had ook gewoon kunnen blijven zitten en voor het geld kunnen kiezen, maar heeft op gevoel gekozen", gaat de mandekker verder.

Jan Wouters zit tot het einde van het seizoen als hoofdtrainer op de bank bij Utrecht en zal worden bijgestaan door Rob Alflen. Een goede keuze, volgens Wuytens. "Twee prima trainers. Onder Ton du Chatinier leidde Wouters al vaak de trainingen. Jan en Robbie zijn bekend met de spelers, dat is prettig. Wij moeten verder. Komend weekend wacht Heerenveen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen