Doumbia bezorgt CSKA ruime zege met hattrick

28 oktober 2011, 19:57

CSKA Moskou maakt nog kans om als koploper aan de play-offs te beginnen in de Russische competitie. De Moskovieten wonnen vrijdag overtuigend met 4-0 van Spartak Nalchik en hebben daardoor, met nog één speelronde te gaan in de reguliere competitie, twee punten achterstand op lijstaanvoerder Zenit St. Petersburg. Seydou Doumbia maakte een loepzuivere hattrick voor CSKA.

Vagner Love bracht de thuisclub na een dik half uur aan de leiding. De Braziliaanse aanvaller bracht de zege van de Russische topclub nog in gevaar, omdat hij een kwartier voor tijd met rood moest inrukken. Zeven minuten voor tijd begon Doumbia echter aan zijn grote show en wist hij binnen een tijdsbestek van zeven minuten drie keer het net te vinden.

Zenit kan zich volgende week zondag tegen Kuban Krasnodar ervan verzekeren om als koploper aan de play-offs om de titel te beginnen. Daaraan neemt na de winter de top acht van de reguliere competitie deel. De onderste acht gaan verder in de degradatiepoule. Eerder op vrijdag speelden FC Rubin Kazan en FC Rostov met 1-1 gelijk. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen