Gehavend De Graafschap gaat voor stunt bij AZ

9 december 2011, 13:06

De Graafschap moet het in de uitwedstrijd tegen koploper AZ stellen zonder Jussi Kujala en Nenad Sreckovic. Beide spelers zijn niet ongeschonden uit de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Roda JC gekomen, meldt coach Andries Ulderink.

"Jussi heeft vocht in zijn knie, wat hij wel vaker heeft na een wedstrijd. Dat was in eerst instantie dan ook niet alarmerend, omdat het meestal snel wegtrekt. Nu is dat niet het geval. Vandaar dat er vanmiddag een MRI-scan van die knie wordt gemaakt", legt hij uit op de clubwebsite. "Wat betreft Nenad: hij heeft een lichte spierblessure. Daarvan herstelt hij zeer voorspoedig. De wedstrijd van morgen komt te vroeg. Die van volgende week kan hij mogelijk wel halen, als het herstel zich doorzet."

Ulderink hoopt met zijn team te kunnen stunten tegen AZ, dat volgens hem niet meer helemaal de oude is. "In het begin van dit seizoen vond ik AZ de beste ploeg. De afgelopen weken hebben zich wisselingen in het elftal voorgedaan. Nu spelen we dus tegen een iets ander AZ. We gaan daar in ieder geval heen met het idee dat we wat moeten creëren. Zij hebben veel kansen nodig om een doelpunt te maken. Daarom gaan we voor een stunt. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen