Villarreal en Sevilla delen punten

12 september 2005, 02:09

Met Jan Kromkamp (foto) in de basis heeft Villarreal zondag haar eerste punt van het seizoen gepakt. In eigen huis pakte de stuntploeg van vorig seizoen in de slotfase een punt tegen Sevilla. Door een laat doelpunt van Argentijns international Figueroa eindigde Villarreal- Sevilla in 1-1.

Vooral in de eerste helft was Sevilla vele malen sterker dan Villarreal. Doordat aanwinst Kanouté veel kansen om zeep hielp bleef Villarreal in leven, maar door een treffer van Correia ging Sevilla toch de rust in met een 0-1 voorsprong. Na rust leefde Villarreal op. De ploeg was in de tweede helft duidelijk beter dan Sevilla, maar pas in de slotfase stelde Figueroa een punt veilig voor de thuisploeg. In de slotfase kreeg Tacchinardi nog rood bij Villarreal.

Ook Valencia slaagde er niet in om haar tweede competitiewedstrijd te winnen. Uit bij Real Zaragoza werd het 2-2. Na een vroege openingstreffer van Angulo bezorgde invaller Villa zijn nieuwe werkgever Valencia de slotfase alsnog een punt. De treffer van Villa was opmerkelijk, aangezien de spits vorig seizoen nog uitkwam voor Zaragoza.