Barcelona verliest weer punten

Ger
1 oktober 2005, 23:08

FC Barcelona heeft opnieuw punten laten liggen in de Spaanse competitie. De landskampioen speelde zaterdagavond in Nou Camp met 2-2 gelijk tegen Real Zaragoza. Dankzij goals van Ronaldinho en Eto'o kwam Barça terug van een 0-2 achterstand.

Zaragoza kwam vlak na rust op voorsprong door de Argentijnse broers Gabriel en Diego Milito. In de 48e minuut tekende Gabriel Milito voor de openingstreffer, vijf minuten later verdubbelde broer Diego de voorsprong. Barcelona kwam terug in de wedstrijd nadat Mark van Bommel in het strafschopgebied van Zaragoza onderuit werd gehaald. Ronaldinho verzilverde vervolgens de toegekende penalty. Een treffer van Eto'o vlak voor tijd bezorgde de thuisploeg alsnog een punt.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!