Ronaldinho: "Applaus Real-fans hartverwarmend"

21 november 2005, 12:48

De wedstrijd tussen Real Madrid en FC Barcelona van afgelopen zaterdag zal nog lang in het geheugen van de fans van beide ploegen gegrift staan. De Catalanen wervelden in Madrid over de aartsrivaal heen en stapten uiteindelijk met een 0-3 overwinning van het veld af. Uitblinker Ronaldinho sprak na het duel over 'een perfecte wedstrijd'.

Ronaldinho scoorde tegen Real twee doelpunten en was continu ongrijpbaar voor de Madrileense defensie. "Als speler droom je van dit soort wedstrijden", zei Ronaldinho over het nu al historische duel. "Dit was van onze kant een perfecte wedstrijd." Hoogtepunt van het duel was het eerste doelpunt van de Braziliaan. De aanvallende middenvelder slalomde over een afstand van 40 meter door de defensie van Real.

Opvallend genoeg konden ook de fans van Madrid waardering opbrengen voor het optreden van Ronaldinho. Na afloop van de wedstrijd lieten de fans van de thuisploeg door middel van een hartverwarmend applaus hun waardering blijken. "Dat was een emotioneel moment, ik zal dat applaus van de supporters van Real nooit vergeten. Het komt zelden voor dat fans van de tegenstander applaudiseren, hier reken je als voetballer niet op. Prachtig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen