Benitez wil meer geld voor talenten

Ger
11 januari 2007, 16:50   Bijgewerkt: 11 januari 2007, 17:07

Liverpool-manager Rafael Benitez kijkt met jaloerse blik naar de selectie van Arsenal. De concurrent uit Londen versloeg the Reds de afgelopen dagen in zowel de FA Cup (1-3) als de League Cup (3-6). Volgens de Spaanse oefenmeester beschikt Liverpool - in tegenstelling tot Arsenal - niet over de financiële middelen om de grootste Europese talenten te strikken.

"Ik hou er niet van om te praten over welke spelers ik graag had willen hebben, dat is te makkelijk", zegt Benitez. "Maar Arsenal heeft er drie rondlopen die wij ook hebben gevolgd. We konden ze alleen niet vastleggen, omdat we het geld niet hadden. We zijn niet in staat om zes miljoen euro neer te leggen voor een jonge speler."

Volgens Benitez kwam het verschil tussen Liverpool en Arsenal met name in de League Cup pijnlijk aan het licht. "Wat me verontrust is dat Arsenal met negen reserves liefst zes goals kon scoren op Anfield. Wij stonden met zeven basisspelers op het veld en konden niet winnen. Hier moet de club een wijze les uit trekken. Als je op topniveau wil meedoen, moet je niet alleen veel geld steken in je eerste elftal, maar ook in de jeugd en reserves."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen