Juventus brengt bod uit op Grygera

Ger
14 januari 2007, 10:39   Bijgewerkt: 14 januari 2007, 10:55

Juventus heeft een bod uitgebracht op Ajax-verdediger Zdenek Grygera. De Italiaanse club wil de Tsjechische international nog deze winterstop naar Stadio Delle Alpi halen. Volgens technisch directeur Alessio Secco is Juve bereid om één miljoen euro naar Amsterdam over te maken.

"Ajax is inmiddels op de hoogte van onze belangstelling", aldus Secco tegenover Italiaanse media. "Sterker nog, we hebben een bod van één miljoen euro gedaan. Ajax wil echter een vraagprijs die niet overeenkomt met de marktwaarde. Elk bod van méér dan één miljoen euro voor een verdediger met een aflopend contract is waanzin."

Technisch directeur Martin van Geel wilde vanwege de beursnotering geen commentaar geven op de uitspraken van Secco, maar ontkent het bod niet. De Amsterdammers lieten eerder weten een afkoopsom van twee miljoen euro te verlangen. Als een tussentijdse transfer niet mogelijk blijkt, wil Juve komende zomer zaken doen. Grygera heeft bij Ajax een aflopende verbintenis en kan na het seizoen transfervrij vertrekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen