PSV legt Alcides voor anderhalf jaar vast

10 januari 2007, 14:21   Bijgewerkt: 10 januari 2007, 14:43

Alcides is eindelijk officieel PSV'er. De komst van de Braziliaan hing al wekenlang in de lucht, maar pas vandaag kon de Eindhovense club de transfer bekend maken. De equipe van trainer Ronald Koeman huurt de verdediger, die vandaag medisch gekeurd werd, voor anderhalf seizoen van Chelsea

"Ik ben blij hier te zijn", reageert Alcides op de website van PSV op zijn overstap naar Eindhoven. "Dit is een hoog aangeschreven club en een goede stap voor mij."

Alcides traint vandaag voor het eerst mee met de Eindhovense selectie en zal morgen meereizen naar La Manga, waar PSV zich gaat voorbereiden op de tweede helft van het seizoen. Mogelijk maakt de 21-jarige Braziliaan zondag al zijn debuut in het team van trainer Ronald Koeman, als PSV een oefenduel speelt tegen 1.FC Köln. 

Alcides, die ook kort uitkwam voor Schalke 04, werd het afgelopen seizoen door Chelsea op huurbasis bij Benfica gestald. Bij de Portugese club werkte Alcides al samen met Ronald Koeman, de huidige coach van PSV. Volgens Koeman is Alcides een 'razendsnelle verdediger', die zowel centraal als rechts in de defensie kan spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen