Denneboom: "Ik ben ontzettend verdrietig"

1 februari 2007, 09:18   Bijgewerkt: 1 februari 2007, 13:38

Het had weinig gescheeld of Romano Denneboom was PSV'er geworden. De ploeg uit Eindhoven bracht gister, toen duidelijk werd dat de komst van Albert Luque af zou ketsen, een bod uit op de spits van NEC. PSV bood naar verluidt een half miljoen euro, maar NEC veegde dit bod van tafel. En dus is Denneboom 'not amused'.

"Ik ben ontzettend verdrietig. PSV bood me een goed contract voor 1,5 jaar, maar NEC wilde me niet laten gaan voor de afkoopsom van een half miljoen euro die PSV wilde betalen. Ik vind dat PSV een uitstekende aanbieding heeft gedaan. Als NEC tegen degradatie gespeeld zou hebben, dan had ik het begrepen dat NEC me niet wilde laten gaan, maar nu niet", zegt de aanvaller in De Telegraaf. 

Bij PSV bevestigt men de interesse in Denneboom, wiens contract in Nijmegen komende zomer afloopt. "Denneboom was inderdaad een optie, maar bij nader inzien wilden wij voor een speler van die categorie niet zoveel geld uitgeven", aldus technisch manager Stan Valckx, die benadrukt dat de komst van Luque vrijwel rond was. "We hadden eigenlijk een akkoord met Newcastle United over Luque, maar omdat de voorzitter van Newcastle dwars ging liggen, is het toch niet doorgegaan", treurt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen