Bremen blijft in spoor koploper Schalke

18 maart 2007, 18:51   Bijgewerkt: 18 maart 2007, 18:59

Werder Bremen en Schalke 04 gaan vermoedelijk samen uitmaken wie er kampioen van Duitsland wordt. Een dag na de cruciale zege van Schalke 04 op VfB Stuttgart (1-0), pakte ook Werder Bremen drie punten. De ploeg won in eigen stadion met 2-0 van FSV Mainz, waardoor het in het spoor van Schalke blijft.

Door de zege heeft Werder nog altijd slechts drie punten achterstand op Schalke, maar de Noord-Duitsers hebben een beter doelsaldo. Eén uitglijder van Schalke kan zodoende voldoende zijn om Werder aan kop van de Bundesliga te brengen.

De zege van Bremen op Mainz kwam enigszins moeizaam tot stand. Pas na een uur opende Vranjes de score voor Bremen, de volgende tegenstander van AZ in het UEFA Cup-toernooi. In blessuretijd besliste spelmaker Diego het duel voor de 2-0 binnen te schieten, ditmaal na voorbereidend werk van Vranjes. 

Bayer Leverkusen pakte zondag drie dure punten in de strijd om Europees voetbal. In eigen stadion won de ploeg van Michael Skibbe met 1-0 van Borussia Mönchengladbach, de ploeg van coach Jos Luhukay. Spits Voronin maakte in blessuretijd de winnende goal. Leverkusen staat nu vijfde, Gladbach blijft laatste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen