Pechvogel Ebbinge mag vertrekken bij RBC

23 maart 2007, 09:47

Arjan Ebbinge heeft van de clubleiding van RBC Roosendaal gehoord dat hij volgend seizoen niet meer nodig is. De 32-jarige verdediger verkeerde vorig seizoen maandenlang in levensgevaar na een botsing met FC Utrecht-verdediger Tim Cornelisse. 

Ebbinge liet in BN/De Stem al weten dat hij er niet vanuit ging dat zijn contract zou worden verlengd. "Ik denk dat dit mijn laatste seizoen bij RBC is. Over een verlenging van mijn contract is niet gepraat. Er is geen gesprek geweest of iets. Dus kan ik ervan uitgaan dat ze niet happig zijn", sprak de Groninger profetisch. 

Ebbinge was wel te porren voor een nieuw avontuur bij RBC, zo vertelde hij in hetzelfde interview. "Of ik het jammer vind? Zo gaat dat in het voetbal. Al had het me wel leuk geleken, een nieuwe uitdaging, een andere trainer. Maar ik heb niks gehoord. Ook geen seintje van 'als we promoveren, hebben we je nodig."

Overigens gaat de Roosendaalse club ook niet door met Faoud Makhout. De 21-jarige aanvaller heeft de technische staf niet voldoende kunnen overtuigen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen