Chelsea-scout Piet de Visser bekeek Afonso Alves

Ger
16 april 2007, 10:20   Bijgewerkt: 16 april 2007, 10:50

Piet de Visser zat namens Chelsea zondag op de tribune bij de wedstrijd Willem II - SC Heerenveen. De scout was met name geïnteresseerd in de prestaties van Afonso Alves. De Braziliaanse topschutter maakte ondanks zijn drie doelpunten geen indruk op de voormalig trainer van AZ en De Graafschap. 

"In Nederland wordt slecht verdedigd. Dat zie je vandaag ook", concludeerde De Visser in het AD. De scout vreest dat Alves, die inmiddels één op één loopt, misschien een ééndagsvlieg is: "Misschien is het eenmalig dat hij er in één seizoen dertig maakt."

Mits Chelsea-voorzitter Roman Abramovich de Braziliaan onverhoopt toch wil overnemen zal hij flink in de buidel moeten tasten. SC Heerenveen-voorzitter Koos Formsma liet in een interview met televisiezender Talpa weten dat Alves voor geen prijs te koop is. "Hij heeft nog een contract voor drie jaar en we zijn van mening dat hij nog minimaal één jaar bij ons moet blijven. Inmiddels is er geen vraagprijs meer." Formsma gaf later in het AD toch toe dat geen enkele speler onhoudbaar is. "Als er een exorbitant bedrag wordt geboden, kun je geen nee zeggen."

Alves wekte in de winterstop al de interesse van de Russische topclub Spartak Moskou. Van een concreet bod kwam het echter niet. In de Engelse media worden ook Everton en Portsmouth in verband gebracht met de spits die aan het begin van dit jaar overkwam van het Zweedse Malmö FF.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen