Magath niet geïnteresseerd in Hertha BSC

18 april 2007, 10:11

Felix Magath heeft een kans om weer als trainer aan de slag te gaan naast zich neer gelegd. De Duitser, met Puertoricaanse roots, werd door Hertha BSC gevraagd om de club te komen trainen, maar bedankte vriendelijk. Hertha moet het zonder professionele trainer doen sinds de club zich ontdeed van Fälko Götz. Amateurtrainer Karsten Heine heeft voorlopig het heft in handen.

Magath liet tegenover het Deutsche Presse-Agentur (DPA) weten dat hij niet stond te springen om trainer in Berlijn te worden. "Ik ben niet geïnteresseerd in Hertha BSC", was de duidelijke taal van de voormalig coach van Bayern München.

Eerdere berichten melden dat Magath aast op een buitenlands avontuur. Hij wees eerder twee andere Duitse clubs af. Hamburger SV en Dortmund vingen bot bij de 53-jarige oefenmeester. De Duitser gaf aan waarom hij niet op de aanbiedingen inging. "De banen waren voor mij niet uitdagend genoeg. Althans, het motiveerde mij niet om mijn pauze in de voetbalwereld te onderbreken. Mijn plan is om deze zomer weer terug te keren."

Of Magath na de zomer terugkeert, is nog maar de vraag. Er zal een concrete aanbieding vanuit Engeland of Spanje moeten komen. De manager weet wat hij wil. "Engeland zou een enorme uitdaging voor me zijn omdat ik van de Britse stijl van voetballen houdt. Ik zou het trouwens ook niet erg vinden als Real Madrid me een belletje zou geven."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen