Pasanen: "Tijd van AZ komt nog wel"

Ger
13 april 2007, 05:11   Bijgewerkt: 13 april 2007, 09:20

Voor de tweede keer dit seizoen bleek Petri Pasanen met Werder Bremen in de UEFA Cup te sterk voor een Nederlandse club. Na de gewonnen dubbele confrontatie met zijn oud-werkgever Ajax, werd in de kwartfinale ook AZ opzij geschoven. "We hebben AZ laten spelen en onze kansen benut", zegt de Fin tegen FCUpdate.nl

De Noord-Hollandse formatie werd door Werder Bremen vooraf gezien als een lastig obstakel. Na de moeizame 0-0 in Alkmaar, was donderdagavond de vreugde groot na de overwinning in het eigen Weser-stadion. "Het ziet er goed uit, die 4-1", grijnst Pasanen. "We stonden goed opgesteld en hebben onze ervaring benut. AZ is een relatief jonge ploeg. Als ze bij elkaar blijven, komt hun tijd nog wel. AZ kan dominant spelen en heeft een goede toekomst."

Pasanen, die ruim drie seizoenen voor Ajax uitkwam, voelt zich op zijn plek in Bremen. "Ik speel hier al drie jaar en het is een mooie tijd geweest. Dit seizoen kwam ik weinig in actie, maar tegen AZ liet ik zien moeiteloos mee te kunnen. Juist deze fase is belangrijk. Naast de UEFA Cup strijden we ook om de titel in de Bundesliga. Werder Bremen wil een topclub zijn en dat past bij mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen