Robben: "Bayern München is een mogelijkheid"

19 april 2007, 13:14

Bayern München is duidelijk gecharmeerd van Nederlandse voetballers. Nadat de ploeg van Mark van Bommel en Roy Makaay eerder al liet weten Rafael van der Vaart graag naar München te willen halen, staat nu ook Chelsea-aanvaller Arjen Robben in de belangstelling van de Zuid-Duitse topclub.

Robben heeft bij Chelsea nog een contract tot medio 2009, maar niemand zou er van opkijken als hij Stamford Bridge komende zomer verlaat. "Momenteel denkt hij niet aan een vertrek, maar het kan snel gaan in de voetballerij", zegt Hans Robben, de vader en zaakwaarnemer van de aanvaller, in het Duitse Kicker

Volgens Robben senior wil zijn zoon alleen verhuizen naar een internationale topclub, waar hij jaarlijks Champions League kan spelen. "Er zijn zes à zeven clubs die voor hem interessant zijn. Bayern München is er daar één van. Arjen heeft altijd gezegd dat hij Bayern München een heel mooie club vindt", zegt hij.

Of Robben daadwerkelijk vertrekt bij Chelsea, hangt vermoedelijk af van de toekomst van Jose Mourinho. Blijft de coach, dan is de kans groot dat Robben ook blijft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen