Wiese: "AZ beter dan Ajax"

6 april 2007, 00:26

Tim Wiese, de doelman van Werder Bremen, is onder de indruk geraakt van AZ. Werder kwam donderdag in Alkmaar niet verder dan 0-0, maar volgens de sluitpost is dat geen slecht resultaat. "Ik ben tevreden, dit resultaat biedt ons een goede uitgangspositie voor de terugwedstrijd", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

"Het was lastig", begint Wiese zijn betoog. "AZ zette veel druk, waardoor we moeilijk aan voetballen toe kwamen. Normaal gesproken weten we in een wedstrijd veel kansen te creëren, maar ditmaal zat dat er niet in. Dat is de verdienste van Alkmaar, ze hebben het gewoon goed gedaan", zegt de doelman.

Dat Werder in het DSB Stadion een gelijkspel uit het vuur heeft weten te slepen, is volgens Wiese dan ook een puik resultaat. "Dit biedt perspectief", zegt hij. "AZ had hier het thuisvoordeel, maar dat hebben wij volgende week. En we hebben dit seizoen laten zien dat we thuis erg sterk voor de dag kunnen komen, we scoren erg gemakkelijk in ons eigen Weserstadion. Ik vind dan ook dat we een goede uitgangspositie hebben. De kans dat we de halve finale halen, acht ik relatief groot."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen