KNVB wil Vos voor zes duels schorsen

23 mei 2007, 16:52   Bijgewerkt: 23 mei 2007, 17:04

Henk Vos blijft bij hoog en laag beweren dat hij arbiter Kuipers in de wedstrijd tegen Excelsior níet beledigd heeft, maar de aanklager betaald voetbal van de KNVB denkt daar anders over. Hij heeft de spits van RBC Roosendaal een schikkingsvoorstel gedaan van zes duels schorsing, nog bovenop de automatische schorsing van één wedstrijd die hij kreeg omdat hij twee gele kaarten kreeg.

Vos kreeg tegen Excelsior twee keer geel, na een verbale ruzie met Kuipers. "Ik heb niet gescholden, hem geen ziektes toegewenst. Ik zei wel: 'als je een flinke vent bent, moet je na de wedstrijd buiten het veld komen kijken, dan kun je zien hoe populair ik hier ben'. Als antwoord op wat hij zelf zei. Maar geen belediging, geen bedreiging, dat zweer ik op de hoofden van mijn kinderen", zegt Vos in BN/ De Stem

De schorsing zou heel goed het einde van Vos' carrière kunnen betekenen. "Het zou een vreemd einde zijn, maar Zidane zal zich zijn afscheid ook anders hebben voorgesteld", reageert de inmiddels 38-jarige voormalig Feyenoorder laconiek.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen