'PSV wil Koevermans als opvolger Koné'

26 augustus 2007, 21:16

Als Arouna Koné vertrekt bij PSV, gaan de Eindhovenaren proberen om Danny Koevermans los te weken bij AZ. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Koné staat nadrukkelijk in de belangstelling van het Spaanse Sevilla, terwijl Koevermans bij AZ op een dood spoor terecht gekomen is.

Sevilla meldde zich vorige week al bij PSV, maar een eerste bod van de Spaanse topclub werd door PSV van tafel geveegd. In Eindhoven gaat men er echter vanuit dat Sevilla binnenkort met een nieuw bod zal komen. "Wellicht dat de transfer binnen een paar dagen afgerond kan worden", zei technisch directeur Stan Valckx na afloop van de wedstrijd tegen NEC (5-0) in de camera van RTL

PSV-coach Ronald Koeman gaf eerder al aan open te staan voor een vertrek van Koné, maar alleen als hij daar wel een nieuwe spits terug voor zou krijgen. Aanvankelijk leek Albert Luque een kandidaat, maar hij heeft inmiddels gekozen voor Ajax. Nu is Danny Koevermans, die eerder flirtte met Feyenoord, in beeld. In het ED zegt Koeman nu dat Koevermans, die zo'n zes miljoen euro kost, 'zeer welkom' is.

Koevermans is volledig uit de gratie geraakt bij AZ-coach Louis van Gaal. Voor de uitwedstrijd tegen Vitesse behoorde de spits niet eens tot de Alkmaarse selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen